onsdag 29. mai 2013

Barnejakke



 
Da jeg kjøpte blått cordfløyelstoff en gang i høst, var det ikke å sy ei barnejakke som var planen, men slik ble det. Håvard trengte en ny vårjakke, og jeg manglet et syprosjekt, og dermed gikk jeg i gang med jakkeprosjektet.





Jakkemønster og cordstoff er fra S&S, foret er det samme som jeg brukte i oppslagstavlen hans (se blogginnlegget under), det er sydd av bomullstoff og (selvsagt) plukket ut av den kommende eieren. Sjørøvere er veldig kult om dagen!!! Håvard ville helst hatt Kaptein Sabeltann eller Spiderman på ryggen, men vi forhandlet oss fram til at en blekksprut kanskje ikke var så verst det heller...:)







Ha en fin kveld!
 
-HOBBYMAUREN-
 




lørdag 25. mai 2013

På gjenbruksbutikken


Det hører med til sjeldenheten at jeg stikker innom den lille gjenbruksbutikken i bygda. Lukten av kjeller og loft, gammelt og godt lagret kiler i nesen i det samme jeg setter føttene innenfor døra. Hyller og reoler er fylt med allskens saker og ting fra gulv til tak, og butikken er full av godt voksne damer som ser ut til å legge formiddagsturen innom for å slå av en prat med damene som jobber- og driver den på dugnad.

Jeg har lenge vært på utkikk etter ei lita lampe som kan passe på et barnerom, men aldri funnet det jeg leter etter, så på impuls svingte jeg innom gjenbruksbutikken da jeg likevel rullet forbi med Erlend i vogn. -Og jammen var det ikke en lampe jeg falt for. Fargene røper nok at den er fra 90-tallets dager da bondefargene okergult, burgunder og grønt dominerte alle interiørmagasin, og norske hjem. Kjøpet førte meg videre bortover i samme gate, til maleforretningen i bygda. -Og et lite hobbyprosjektet var på gang!!!


-Mange farger og nyanser å velge mellom... Valget falt til slutt på fargen i midten, "Lista".






-Og nå har jeg en fornøyd gutt som har fått lampe over senga!



















God helg!
-Hobbymauren-




onsdag 22. mai 2013

Hellas


I tett snødriv reiste vi hjemmefra natt
til 1.mai. Da var det deilig å vite
at bilen var fylt med kofferter
som inneholdt sommertøy!!!

 

Jeg er en Hellas-elsker. Det er noe flott med det greske, både maten, landet, folkene. Vi har hatt to deilige uker i Hellas nå, på en av de største øyene, Rhodos. En deilig og avslappende tur med samboer og to barn. Det er ikke så store oppdagelsene og ekskursjonene vi kan legge ut på med en fireåring og en baby på elleve måneder, det meste dreier seg om å være på stranda, ved bassenget, i leiligheten og i iskiosken. Men vi har hatt to fantastiske uker, og fått en smak av sommer, så nå ser jeg fram
 til å få sommer og sol her hjemme også!
 


Ha en fin dag!
 
-Hobbymauren-


lørdag 4. mai 2013

Vinkort til jubilanten


Når kreativiteten og idèene uteblir og tiden har spist meg,
og jeg skal ha en liten hilsen til noen, ender jeg
ofte opp med å kjøpe vin.
 
 
 
 I stedet for å putte vinen ned i
 en gavepose fra vinmonopolet, har
jeg denne gangen laget et vinkort. Vinkortet er raskt
og enkelt å lage og det blir et
litt mer personligpreg på det hele. Jeg håper jubilanten
får en fin dag og liker både
kortet og vinen...:)  
 
 


Ha en fin dag!
-HOBBYMAUREN-