onsdag 13. august 2014

Små sommergaver

Jeg henger litt etter med bloggingen, men slik er det når først går inn i feriemodus, da tar jeg ferie fra bloggingen også.


Før jul hadde jeg så store ambisjoner når det gjaldt å sy julegaver. Men er det noe man ikke har for mye av i desember, så er det i alle fall tid... -Og tiden spiste opp syprosjektene og alle små sygaver måtte revurderes, legges på is og noen droppes. Men på Prinsess-butikken kom jeg over noen søte håndkler. Noen av disse ble kjøpt og dekorert på ulike måter med julefarger og mønster, og resultatet ble overraskende bra syntes jeg. -Og før sommeren "pyntet" jeg de siste håndklene med litt sommerlig stoff og applikasjon, og håndklene ble gitt vekk som små sommergaver til hyttenaboer vi stakk innom i løpet av ferien.



 


Ha en fin kveld!
 
-Hobbymauren-

tirsdag 12. august 2014

Dongerismekke i barselgave

Enkelte ting synes jeg er greit å masseprodusere når jeg først er i gang, og smekker kommer under denne kategorien. Hvis jeg først skal sy en, kan jeg like gjerne sy ti.

En dag jeg surfet på nettet på jakt etter nye ideer og litt inpirasjon, kom jeg over noen smekker som var sydd i dongeri. Det synes jeg var en god idè. Dongeristoffet er kraftig, og passer godt som stoff til ei smekke. Litt rester av bomullstoff har jeg brukt til applikasjon, det fungerte fint! Disse to skal bli en del av en barselgave.