mandag 1. april 2013

En fantastisk tid går mot slutten

I 46 uker har jeg hatt permisjon fra jobben, og i 44 av disse har jeg vært så heldig å få være hjemme med min lille Erlend, som blir 10 måneder i disse dager. Det er rart hvordan dager er blitt til uker, og uker er blitt til måneder. -Synes ikke det er lenge siden jeg hadde en helt nyfødt baby, og hadde hele permisjonstiden foran meg, -et hav av tid....! Nå er det altså over for min del, og jeg kan ikke si annet enn at det er vemodig å være ferdig med denne fantastiske perioden. Det er så flott og verdifullt å få være hjemme med sin egen lille baby og følge dens utvikling hver eneste dag. -Slippe å stresse opp om morgenen for å rekke jobben, sitte på kveldstid med store rette-bunker, se hybelkaninene rock rundt i krokene, og ha dårlig samvittighet for at man ikke er nok sammen med barna sine.
 
Dette året har vært så rolig og stressfritt for min del, og jeg har hatt tid og anledning til å være mamma på heltid og i tillegg har jeg hatt tid til å gjøre kjekke "hobbyting", og det har vært fantastisk flott! Akkurat nå er det fjorårets ferie jeg ser fram i mot, den skal nemlig tas ut om tre uker, og tilbringes i varmere strøk, det skal bli kjekt!


Ha en fortsatt fin kveld!


-Hobbymauren-2 kommentarer:

  1. Skjønningen!! :D Håper de får ein super ferietur!

    SvarSlett
  2. Herlige bilder av en liten pjokk!
    Jeg har prøvt å sende deg mail om å få adressen din da du vant en av premiene i give awayen i Bentes Quiltehage, lurer på om det er feil mail-adresse du har gitt meg??

    SvarSlett