lørdag 28. januar 2017

En lang bloggpause

Av ulike grunner har jeg hatt en laaaaaang bloggpause. Det er vel med blogging som med alt annet, man mister motivasjonen, kreativiteten og tidstyver av ulike slag er på ferde.


Jeg har lenge drømt om å kjøpe et hus på hjemplassen min i Ytre Oslofjord, og med tid og stunder flytte tilbake. Men "drømmehuset" har latt vente på seg....helt til i sommer. I mai kom nemlig drømmehuset for salg. Oldemor sitt hus skulle selges, bygd i 1924, og vært i familen helt fram til nå. Et lite sveiterhus med en fantastisk beliggenhet, og vi ble de lykkelige eierne!
Lykke!!!




Vi brukte det som sommerhus og hadde en fantastisk sommer, og i høst startet en enormt restaureringsarbeid, som vi ikke helt ser enden på...! Det er en utfordring å bo på vestlandet og fjernstyre oppussingen herfra, og det har etterhvert blitt mange turer østover. Det ble gjort en liten ansiktsløftning på huset på begynnelsen av 50-tallet. Husmorvinduer ble satt inn og kledningen på huset ble byttet ut til liggende. Vi har et sterkt ønske om å ta huset tilbake til 1924 i stilen, og jobber med saken. Vi har startet utvendig, byttet kledning og satt inn tidsriktige vinduer, (og er i all beskjedenhet) strålende fornøyd med resultatet.
 
Nye vinduer, ny kledning.



God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar